Motos de neu

Llisca per la muntanya

Travessa els boscos de Grandvalira conduint la teva pròpia moto de neu. Descobreix cada racó i gaudeix de la velocitat. Sol o acompanyat és una experiència única amb la qual completes un dia perfecte.

Recorre la muntanya

Completa la teva experiència a Grandvalira amb un dels recorreguts amb moto de neu que podràs reservar al Grandvalira Mountain Park. Condueix pels llocs més amagats de la muntanya i sent la llibertat.

Una oportunitat única

No t’ho perdis, després d’unes petites directrius, podràs gaudir conduint tu mateix una moto de neu doble amb la qual podràs recórrer el bosc sol o acompanyat.

Adaptat a tu

Com que disposem de de diversos recorreguts, ens adaptem a les teves necessitats per recórrer els clarobscurs del bosc, podent així gaudir d’una experiència completa.

Descobreix els clarobscurs dels boscos

Els boscos de pi negre de Grandvalira et brinden l’oportunitat perfecta per gaudir d’una jornada amb moto de neu inoblidable. A totes les sortides, un conductor expert us acompanyarà per guiar-vos pels recorreguts i, a mitja d’activitat, parareu per poder admirar el paisatge que us envolta.

Tipus de sortida PREU/Moto doble
Excursió amb guia 30 min 80 €
Excursió amb guia 60 min 120 €
Excursió amb guia 120 min 220 €
Excursió nocturna amb guia 40 min + SOPAR 245 €

Ja ho han provat

Alguns dels nostres clients que ja han pogut experimentar aquesta activitat única i t’expliquen la seva experiència.

Borja Menduiña

La primera vegada que em pujo a una moto de neu i ja la domino, molta adrenalina, molt bé el paisatge i les vistes, i el noi que ens guiava genial. Me'n vaig a agafar una altra per repetir ja!

Luis Fernandez

Passeig amb raquetes de neu espectacular. Paisatges sorprenents i aire pur. Sembla mentida que Grandvalira tingui uns camins així tan a prop de les pistes!

Claudia González

Una experiència increïble, la veritat és que no m'ho esperava així. És una sensació única i diferent, els monitors molt amables i els gossos són preciosos. Molt contenta d'haver vingut!

Més aventures a la neu