Raquetes de Neu

Deixa’t portar per la teva energia.

Camina pels boscos de Grandvalira amb l’ajuda de les Raquetes de neu i la teva voluntat de gaudir de la natura. Una activitat imprescindible per als que volen superar-se en cada repte i els agrada l’esport.

Passeja pel bosc

La pau del bosc s’apodera de tu passejant amb raquetes de neu pels senders de la muntanya del Grandvalira Mountain Park. Activitat per a totes les edats que t’ofereix la possibilitat de veure de primera mà l’increïble paisatge.

Desconnecta

Sol, en grup, amb o sense la companyia d’un guia. Tria la teva ruta i prepara’t per connectar cos i ment amb la natura que t’envolta. Gaudeix d’una experiència inoblidable.

Racons Únics

Posa’t les raquetes i prepara’t per deixar la ment en blanc com els boscos de Grandvalira. Visita els racons més espectaculars, atura’t i deixa’t portar per la bellesa que t’envolta, boscos de pi negre, rius gelats i una infinitat d’amagatalls que t’ompliran d’energia positiva.

Envolta’t de natura

Coneix les rutes més inexplorades dels boscos de pi negre de Grandvalira al Grandvalira Mountain Park, situat al sector de Grau Roig. Selecciona la teva excursió o lloga només les teves raquetes, i camina plàcidament recorrent cada racó de la muntanya i gaudint sense límits.

Tipus de sortida Tarifas
Lloguer de raquetes 2 hores 15€
Lloguer de raquetes 5 hores 25€
Excursió de 2 hores 30€
Excursió de 3 hores 60€
Excursió de 5 hores 95€

Ja ho han provat

Alguns dels nostres clients que ja han pogut experimentar aquesta activitat única i t’expliquen la seva experiència.

Borja Menduiña

La primera vegada que em pujo a una moto de neu i ja la domino, molta adrenalina, molt bé el paisatge i les vistes, i el noi que ens guiava genial. Me'n vaig a agafar una altra per repetir ja!

Claudia González

Una experiència increïble, la veritat és que no m'ho esperava així. És una sensació única i diferent, els monitors molt amables i els gossos són preciosos. Molt contenta d'haver vingut!

Luis Fernandez

Passeig amb raquetes de neu espectacular. Paisatges sorprenents i aire pur. Sembla mentida que Grandvalira tingui uns camins així tan a prop de les pistes!

Més aventures a la neu