Descobreix Pasgrau

Què vols viure a Grandvalira?

A Grandvalira tot és possible. La nostra experiència ha permès que any rere any les nostres instal·lacions s’adaptin als gustos dels nostres clients. Fent viable que el món que envolta l’esquí sigui cada vegada més complet. Cada any busquem novetats amb les quals sorprendre’t, i innovem per tal que puguis gaudir d’unes vacances úniques envoltat del que més ens agrada, la Neu.

Benvingut a la muntanya

Tot el que busques per les teves vacances a la muntanya. La millor cuina de mercat, els professionals més involucrats, novetats d’oci per completar l’experiència a les nostres terrasses, Après-ski, i la possibilitat de realitzar els millors salts en els diferents Snow Parks. Vine i gaudeix de les activitats úniques disponibles als nostres sectors.

Clima & Pistes en Directe

Coneix l’estat de les pistes en directe i planifica les teves jornades d’esquí als sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp.

Sector
Pas de la Casa
Altitud: 1.800m
Max:
º
Min: 
º
Sector
Grau Roig
Altitud: 2.050m
Max:
º
Min: 
º
Sector
Encamp
Altitud: 1.800m
Max:
º
Min: 
º

Agenda

No et perdis cap esdeveniment dels nostres sectors. Marca en vermell aquestes dates al teu calendari i vine a gaudir!

NOU al 2017

Any rere any millorem les nostres instal·lacions perquè puguis gaudir de les últimes novetats per practicar el teu estil preferit. Arrodonim l’experiència creant activitats per a tots els públics, afegint ofertes d’activitats exclusives i de totes les possibilitats que ofereix la muntanya.

Descobreix Grandvalira

Coneix cada racó de l’estació, l’extensió més gran del sud d’Europa que t’ofereix fins a 210 km de pistes amb diferents nivells.

La nostra història

Amants de la natura i els boscos d’Andorra. Descobreix per què ens apassiona i què ens porta a seguir lluitant cada dia per aconseguir que vosaltres també sigueu uns entusiastes de la muntanya i de tots els seus racons.

Més informació

Snowparks & Estadis

Noves formes i disciplines s’afegeixen a les nostres pistes cada temporada. Per això i per tal que puguis desenvolupar la teva tècnica, podràs gaudir dels Snowparks que es preparen cada temporada amb nous salts, calaixos, kickers i mòduls de jibbing.

Més informació