Competicions & Snowparks

Pur freestyle.

Gaudir d’aquesta disciplina a Grandvalira és possible gràcies als snowparks que es renoven cada any la seva infraestructura, variant-los segons les últimes novetats d’aquest esport. El creixement de l’Snowboard ha experimentat una notable remuntada en els últims anys i volem que, si el practiques, sigui amb nosaltres.

De riders, per a riders.

Podràs gaudir de dos Snow Parks amb diferents nivells per tal que consolidis la teva confiança i pugis de nivell en aquest estil que cada temporada guanya més adeptes. A més, a l’Snow Park Sunset Park Peretol podràs practicar els teus trucs durant la nit gràcies a la seva pista nocturna.

Competicions mundials

Cada any els millors riders es reuneixen als nostres snowparks per gaudir de les competicions més divertides. Trucs d’alta volada que, si tens oportunitat, no et pots perdre.

Esqui & Snow a la teva mida

Els nostres Snowparks estan adaptats a diferents nivells. A l’SnowPark Xavi trobaràs turons amb kickers i mòduls de jibbing que t’ajudaran a millorar els teus trucs a cada ronda per a un nivell baix-mitjà. Pels més experimentats, el Sunset Park Peretol disposa d’una zona d’Street amb telesquí propi i amb una durada de les rondes d’un minut i mig. En aquest SnowPark, a més de poder seguir fent trucs quan es pongui el sol, hi ha la possibilitat de fer enregistraments dels teus salts per comprovar la millora del teu estil.

Competicions

No et perdis cap de les competicions que cada temporada es celebren als nostres Snowparks, i envolta’t dels riders més importants del moment.

FJWC 2017

Del 3 al 4 febrer de 2017

El pic Alt de Cubil, situat al sector d’Encamp, és un dels més alts de Grandvalira i la seva orientació nord el converteixen en una zona imprescindible de bona neu per al freeride més extrem. Els seus diferents canals verticals compten amb un gran desnivell i diverses zones de roques on es poden realitzar salts de gran alçada durant el seu descens. Sens dubte, exigent i alhora espectacular per al desenvolupament de la competició estrella del Freeride World Tour Junior.

Descobreix els Estadis

Completa la teva jornada d’esquí cremant adrenalina en un dels nostres Snowparks disponibles.

Snowpark Xavi

Situat al sector de Grau Roig, aquest centre de Freestyle, que es renova totalment cada any, està adaptat per als nivells baix i mitjà d’aquesta disciplina. Al Xavi Park gaudiràs de mòduls de neu, com kickers o table tops, amb calaixos i baranes.

No perdis l’oportunitat d’iniciar-te en aquesta activitat i sempre envoltat dels millors professionals que resoldran qualsevol dubte que tinguis. Progressa en aquest centre i després comença a ripar amb un nivell més avançat al Suntet Park Peretol. Cada temporada l’Snow Park Xavi es renova per poder oferir diferents tipus de setup cada any.

Sunset Park Peretol

Situat al sector de Grau Roig, a la zona de les Bordes d’Envalira, és l’únic SnowPark nocturn dels Pirineus. Format per Kickers des dels 4 fins als 14 metres, rails, i calaixos, el Sunset Park Peretol compta amb una street plaza pionera als Pirineus. Cada temporada millorem les nostres instal·lacions adaptant-nos a les novetats d’aquest esport per poder seguir sent el territori jibber per excel·lència.

Considerat com un lloc de pelegrinatge dels millors riders, podràs gravar els teus trucs durant la teva sessió per corregir amb els nostres monitors la teva tècnica. El parc consta d’una àrea Street amb teleesquí propi i les rondes que es poden realitzar són d’1 minut i mig.