Nou Iglú

Nova inspiració andorrana.

Com cada temporada, aquest any hem tornat a reconstruir l’Hotel Iglú, únic al sud d’Europa. Una gran atracció turística que podreu gaudir al sector Grau Roig de Grandvalira.

< Tornar

Un lloc de llegenda

Cada any, l’interior de l’Hotel Iglú es vesteix amb diferents imatges, i aquest any estan basades en éssers mitològics i de llegendes del món. En el cas del saló de l’iglú, el disseny està basat en el SIMIOT i els boscos, lloc on s’esdevenen gairebé totes les llegendes d’Andorra.

Què és un SIMIOT?

Un SIMIOT és, segons la llegenda mitològica dels Pirineus catalans, un home salvatge i maligne que provocava destrosses en les collites i atacava animals i humans. Aquest ésser vivia amagat a la Vall del Tec (Vallespir), en els boscos pirinencs, alimentant-se de fruita.

Construït a 2.350 metres d’altitud, les nevades caigudes durant el mes de gener han fet possible la creació d’aquest hotel amb 5 habitacions. Les habitacions de l’Hotel Iglú són d’aproximadament 20m2 i estan equipades amb tot el necessari per passar una nit única. A més, podràs gaudir també del jacuzzi i, si ho desitges, d’una sortida amb raquetes de neu després de pujar a l’Hotel.