Guies de muntanya

 

Natura en estat pur

Recórrer les muntanyes del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp mai ha estat tan fàcil. A l’estiu podràs gaudir de la natura més salvatge acompanyat pels nostres guies de muntanya professionals, que t’acompanyaran per les senderes més exclusius i t’ajudaran a superar les dificultats en les vies ferrades.

 

 

Passió per la muntanya

 

Les excursions acompanyades dels nostres guies de muntanyes estan pensades per a tots els nivells i podràs gaudir d’elles en qualsevol dels nostres sectors. Podent observar paisatges únics Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en els voltants del Refugi de l’Illa o gaudir de les meravelloses vistes del llac de Pessons a Grau Roig.

Descobreix

La fauna i flora Andorrana t’estan esperant per inspirar-te en les teves vacances. Mira des d’una nova perspectiva el paisatge espectacular després de la temporada d’hivern. La tranquil·litat i la natura convertiran en únics tots els moments que passis amb nosaltres.

 

Connecta amb tu

Ens aprofitem de tot el bo que ens envolta perquè surtis de viure aquesta experiència amb motivació extra per menjar-te el món. Deixa’t guiar i gaudeix de la bellesa de la natura.

 

Gaudeix la muntanya

L’activitat de guies de muntanya està adaptades a la dificultat que vulguis, pots triar amb els nostres guies la preferència del recorregut. Les sortides duren unes 3 hores i si ho desitges pots optar a contractar amb el teu sortida el menjar al restaurants Llac de Pessons on gaudiràs d’un deliciós arròs de muntanya per reposar forces i tindràs l’oportunitat d’observar el llac de Pessons en tot el seu esplendor.

 

Recorreguts Tarifes
Sortida per Estanys de Pessons (3 h) + dinar al Restaurant Llac de Pessons 1 pax: 80 € (20 € a partir del segon pax)
Via Ferrada + dinar al Restaurant Llac de Pessons 1 pax: 100 € (50 € a partir del segon pax)
Ascensos als pics i dinar al restaurant Llac de Pessons 1 pax: 90 € (20 € a partir del segon pax)
Escalada en arestes i dinar al restaurant Llac de Pessons 1 pax: 90 € / 2 pax: 150 € (máx. 2 pax)
Curs d’escalada esportiva i dinar al restaurant Llac de Pessons 1 pax: 120 € (20 € a partir del segon pax) (max. 4 pax)

 

Altres aventures en PasGrau Encamp