Tubbing

Diversió assegurada

Dóna un toc diferent a la teva estada pels boscos de Grandvalira, gaudint del fet de lliscar per les pistes de Tubbing preparades al Grandvalira Mountain Park.

Llisca per la muntanya fent Tubbing

Un casc per a la teva seguretat i el nostre matalàs tubbing en forma de donut és l’única cosa que necessites per passar un moment divertit amb el teu grup d’amics o família.

Diverteix-te

Agafa el teu tubbing i júnta’l amb el del teu company per llençar-vos units. Una vegada a les pistes us ho passareu d’allò més bé junts!

Comoditat

Cada vegada que llisquis per les pistes, podràs tornar a pujar còmodament amb el teu tubbing gràcies al remuntador mecànic que trobaràs quan frenis.

Gaudeix la neu d’una manera diferent

L’activitat de Tubbing no té cap dificultat; podran gaudir-ne nens a partir de 8 anys i menors acompanyats d’un adult. Uneix els tubbing i gaudeix amb el teu acompanyant de recorregut. Activitat realitzada a Grandvalira Mountain Park de Grau Roig.

Reserves i Temps Tarifes
Snowtubbing 20 minuts 15 €
Snowtubbing 40 minuts 25 €

Ja ho han provat

Alguns dels nostres clients que ja han pogut experimentar aquesta activitat única i t’expliquen la seva experiència.

Borja Menduiña

La primera vegada que em pujo a una moto de neu i ja la domino, molta adrenalina, molt bé el paisatge i les vistes, i el noi que ens guiava genial. Me'n vaig a agafar una altra per repetir ja!

Claudia González

Una experiència increïble, la veritat és que no m'ho esperava així. És una sensació única i diferent, els monitors molt amables i els gossos són preciosos. Molt contenta d'haver vingut!

Luis Fernandez

Passeig amb raquetes de neu espectacular. Paisatges sorprenents i aire pur. Sembla mentida que Grandvalira tingui uns camins així tan a prop de les pistes!

Més aventures a la neu