Un dia en família

El pla familiar perfecte

Cada vegada són més les famílies al complet que vénen a gaudir de la neu, i és que a Grandvalira ens agrada que tots us sentiu còmodes. Per això, amb el pas de les temporades, hem identificat les diferents activitats que ens faltaven, per poder oferir un servei de qualitat a grans i petits.

Velocitat a soles o en família

És una activitat senzilla, en la qual aniran protegits amb un casc. Simplement s'hauran de deixar portar a bord de matalassos en forma de dònut que permeten, gràcies a una corda, unir dos matalassos per tal de llançar-se de manera acompanyada.

Pendent avall... Però amb frens

El més divertit de venir en família és que tots teniu opcions per passar-ho bé i si, a més, les edats dels més petits s'hi adapten, ells també podran gaudir de les diferents activitats. Com el tubbing, on els nens a partir de 8 anys podran lliscar sols (i els menors acompanyats d'un adult).

Per menjar, què hi ha millor que uns bons plats italians! Tots sabem que al voltant d'un bon plat de pasta o pizza tot és més fàcil, i al restaurant Tres Estanys podreu degustar deliciosos i irresistibles plats italians que no us deixaran indiferents.

Descobreix el Restaurant

I per aquells que ja siguin una mica més grans, tindran l'oportunitat d'aprendre al costat dels adults a les classes col·lectives d'esquí o a les classes infantils. Podran conèixer més companys de la seva edat, o rebre les classes d'aquesta experiència inoblidable tota la família unida al complet.

Moments únics per a cadascú

El fet de visitar-nos en companyia de la família no ha de ser un impediment perquè cadascú visqui l'experiència de la seva vida. Truca'ns per a demanar tota la informació que necessitis i t'assessorarem sobre les diferents combinacions que pots triar per gaudir de les teves jornades d'esquí amb nosaltres.

Tubbing en Família

Preu a partir de 15 €

De 20 a 40 minuts de velocitat controlada. Gaudeix d'aquesta experiència al Mountain Park de PasGrau.

Classes d'Ski

Preu a partir de 76,50 €

Porta la teva família a l'escola d'esquí de Pas de la Casa, Grau Roig o Soldeu, per tal que puguin gaudir de la neu al seu ritme. Classes en grup i per a famílies, no te les perdis!