Sent la muntanya

Respira a fons, comencem.

Plans divertits per relaxar la ment i el cos, fent activitats que fan perdre la noció del pas del temps. Relax significa desconnectar de la rutina, i connectar amb tu mateix. Per això et proposem plans per sentir l'alè de la muntanya i el seu ritme.

Aprèn amb els millors

Si ja tens un nivell d'esquí avançat, a Grandvalira pots gaudir del servei Top Class. Un monitor Top10 estarà amb tu afinant la teva tècnica d'esquí i acompanyant-te per tota l'estació perquè llisquis per totes les pistes que s'adeqüin al teu nivell. A més, podràs gravar-te per després corregir errors o veure com vas millorant el teu estil d'esquí.

A la tarda, una passejada en raquetes és la nostra proposta. Veuràs arribar el capvespre envoltat dels boscos de pi negre de les nostres muntanyes. Descobriràs els seus llacs i la fauna i flora salvatge que envolten els camins. Para't i sent la naturalesa al teu voltant.

Gaudeix de la natura

Després de la jornada d'esquí, et proposem que et perdis al Refugi Llac de Pessons i assaboreixis, a la terrassa Lounge, unes delicioses Ostres Amélie i Xampany Louis Roederer amb una de les millors vistes de les pistes que envolten el restaurant.

Relaxa't al Vodka Bar

I per acabar el pla, et demanem que descobreixis un racó únic. Utilitza el camí amagat que trobaràs il·luminat per llums led que imiten les gotes de pluja prop del teleesquí de Montmalús, i deixa't portar al Vodka Bar. Un lloc on relaxar-se prenent un bon còctel, una copa de xampany o per descomptat, un dels vodkes seleccionats de la seva carta. Un restaurant amb encant on només els adults poden passar i sentir la tranquil·litat que flueix de la seva decoració.

Top Class

Preu a partir de 250 €

Gaudeix de les classes més avançades del Sud d'Europa a Grandvalira. Preparació i millora de tècnica amb enregistraments d'estil per a correccions posteriors. Informa't!

Raquetes de neu

Preu a partir de 15 €

Passejades al·lucinants i rutes a peu pels dominis de la neu més salvatges d'Andorra. Calça't les raquetes i gaudeix del paisatge!