Ski & Mountain Academy

A la nostra escola d’esquí tindràs l’oportunitat d’aprendre des de qualsevol nivell, envoltat dels millors monitors. Som apassionats de la muntanya i ens agrada veure’t gaudir tant com ho fem nosaltres. Per això t’oferim la possibilitat de contractar les teves classes per a l’especialitat que vulguis aprendre.

L’escola de referència

Les escoles d’esquí i snowboard de referència al Pirineu estan a Pasgrau. Tria el teu centre entre Pas de la Casa, Grau Roig o Encamp i nosaltres ens encarreguem de tot.

Ski & Snowboard

Ets més d’esquí o d’snowboard? No et preocupis, amb nosaltres podràs gaudir de qualsevol esport que sigui el teu favorit. Des d’una classe amb monitors TopClass fins a un SnowPark de Freestyle il·luminat per donar-ho tot quan es faci fosc.

Més informació

Todos los niveles

És la primera vegada? Vols perfeccionar el teu nivell o ja ets tot un expert? No et preocupis, tenim classes per a tots els nivells. Classes particulars, col·lectives o el servei exclusiu de Top Class amb enregistraments en directe per a visualitzar els teus errors i èxits.

Més informació

Instal·lacions

Ens agrada que et sentis com a casa, per això cada temporada millorem els nostres productes perquè trobis tot el que necessites a l’abast de la teva mà. Viu una experiència única.

Serveis Ski Academy

Repartim les nostres classes i serveis per edats, adaptant els continguts, les classes i la metodologia. Particulars, en grup, o el nostre especial Top Class. Què vols fer avui?

Classes per adults

Millora la teva tècnica de la mà dels nostres monitors experts. Escull entre classes particulars o col·lectives per aprendre d’una manera fàcil i poder gaudir de les pistes sense pors.

Més informació

Escola infantil

Per aprendre sense pors i poder volar sobre les pistes sols, el més ràpid possible. Tots els nostres monitors d’infantil estan especialitzats en treballar amb els més petits. Deixa’ls a les nostres mans i gaudiran tant com ho fas tu.

Més informació

El nostre mètode

L’amor per la neu i els esports relacionats amb ella, fan que per a nosaltres sigui un plaer poder ensenyar-te noves tècniques d’esquí. Amb enregistraments en directe, monitors d’alt nivell i un servei que uneix la qualitat i el saber fer dels millors experts. Professionals que t’acompanyaran durant les teves classes perquè aconsegueixis totes les teves metes.

Monitors Experts

Instructors professionals que t’acompanyaran durant les teves jornades d’esquí. Amb les nostres classes particulars, col·lectives o amb el servei Top Class estaràs envoltat dels professionals més exigents i adaptats a cada nivell perquè sempre gaudeixis de les noves disciplines, milloris la teva tècnica i disposis de l’acompanyant perfecte per visitar cada centímetre de l’estació.

Coneix els nostres monitors

Imaginarium Experience

Els més petits disposen del racó perfecte per millorar el seu nivell envoltats dels millors monitors especialitzats en mètodes didàctics infantils. A més d’esquí i snowboard, podran gaudir de jocs i activitats d’aventura i d’un dia inoblidable.

Més informació

Alumnes satisfets

Algunes de les experiències dels nostres clients després de rebre un o diversos dels nostres serveis que pots contractar a l’estació.

Luis Fernandez

Passeig amb raquetes de neu espectacular. Paisatges sorprenents i aire pur. Sembla mentida que Grandvalira tingui uns camins així tan a prop de les pistes!

Javier Gutiérrez

Vaig anar a Ski Academy pensant que no tenia res a aprendre, per acompanyar al meu germà, i vaig haver de quedar a 3 dies més per aprendre tot el que els monitors em van ensenyar! Experiència molt recomanable fins i tot per nivells alts.

Borja Menduiña

La primera vegada que em pujo a una moto de neu i ja la domino, molta adrenalina, molt bé el paisatge i les vistes, i el noi que ens guiava genial. Me'n vaig a agafar una altra per repetir ja!

Subscriu-te al canal