The mountain park

Completa la Teva Experiència

Si no vius les activitats que et proposem, no has viscut la muntanya. Reserva’t un moment per poder gaudir-les!

IRREPETIBLE

No pots deixar passar l'oportunitat de viure qualsevol de les experiències que t'oferim. A Grandvalira Mountain Park, el més important és que visquis amb intensitat totes les activitats i t'emportis un record únic i irrepetible. La naturalesa es convertirà en la teva aliada per tal de completar una estada exclusiva.

SALVATGE

Fora de les pistes, sense regles i deixant-te portar per relaxar-te. Un passeig en múixing gaudint tant com els gossos que porten el trineu, o conduint una moto de neu a tota màquina fora de les pistes. Aprofundeix en el teu interior i treu tota l'energia possible per trobar l'equilibri quan l'adrenalina s'apoderi del teu cos.

SEGURETAT

La teva tranquil·litat és el primer, per això en cada activitat comptem amb els millors professionals per donar-te les indicacions oportunes. Així, sense riscos, viuràs l'experiència al límit. Gaudeix del moment i sent la llibertat.

Les nostres activitats

Tubbing

Dóna un toc diferent a la teva estada pels boscos de Grandvalira, gaudint del fet de lliscar per les pistes de Tubbing preparades al Grandvalira Mountain Park.

Saber més

Raquetes de Neu

Camina pels boscos de Grandvalira amb l’ajuda de les Raquetes de neu i la teva voluntat de gaudir de la natura. Una activitat imprescindible per als que volen superar-se en cada repte i els agrada l’esport.

Saber més

Motos de neu

Travessa els boscos de Grandvalira conduint la teva pròpia moto de neu. Descobreix cada racó i gaudeix de la velocitat. Sol o acompanyat és una experiència única amb la qual completes un dia perfecte.

Saber més

Múixing

Si ets un apassionat dels animals i t’encanta estar envoltat de natura, aquesta és l’experiència que no pots deixar de viure. Prova-ho i no et penediràs de recórrer els boscos de Grandvalira en un trineu tirat per gossos que, com tu, gaudiran d’un passeig inoblidable.

Saber més

Rutes i Circuits

Gràcies als nostres guies de muntanya, que s’encarreguen cada temporada d’abalisar els circuits dels nostres dominis, podràs recórrer els boscos de pi negre de Grandvalira, descobrir rierols i gaudir amb les vistes més espectaculars des de la tranquil·litat dels paratges menys explorats.

Saber més

Serveis GMG

Recórrer amb tranquil·litat els boscos d’Andorra mai ha estat tan fàcil. Des que el 2013 vam crear el centre de Guies de muntanya, cada temporada són més els clients adeptes a aquest esport, que exigeix ??molta disciplina en els circuits de més alt nivell. Vam iniciar aquesta activitat amb 4 recorreguts al sector de Grau Roig. Al 2017 ja són 6 els circuits que pots recórrer acompanyat dels nostres guies.

Saber més

Instal·lacions & Entorn

Envoltats de la muntanya, el Grandvalira Mountain Park se situa al sector Cubil a la zona de Grau Roig, en el complex més gran del sud d'Europa. Activitats per gaudir de la natura, úniques i a 2.000 metres d'altitud, que asseguren una qualitat de neu excel·lent durant tota la temporada.
Excursions diürnes i nocturnes que asseguren gaudir al màxim cada dia de l'estació.