Mapa de Grandvalira

Descobreix els nostres sectors

Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp són els sectors que podràs gaudir a PasGrau. Endinsa't en la seva història i prepara't per gaudir de les activitats més sorprenents en un entorn únic. Envoltats de natura, vine a conèixer-nos i sorprèn-te amb les experiències disponibles.

Accedeix al nostre mapa interactiu, navega fent zoom amb els botons laterals o, si ho prefereixes, amplia’l a pantalla completa per poder veure amb més detall la localització de totes les instal·lacions.

Pas de la casa

Visita virtual Google Street View

Al cim del Coll Blanc, a Pas de la Casa, va començar la història de Grandvalira, quan en Francesc Viladomat, campió d'esquí, va instal·lar el primer teleesquí. A partir d'aquest moment, i gràcies a la unió amb altres sectors, es va convertir en part de l'estació més gran del sud d'Europa.

Gran varietat de nivells de pistes per gaudir. A Pas de la Casa obtindràs l'oferta hotelera més àmplia. El seu dinamisme el converteix en el lloc idoni per a gaudir de les nits d'Après-ski. Restaurants com el Cala Bassa Beach Club, pistes negres com l'Estadi Francesc Viladomat amb una mitjana de 28% de pendent i diversos remuntadors que et portaran al nivell més alt.

Grau Roig

Visita virtual Google Street View

A Grau Roig podràs gaudir d'una bellesa sense límits, ja que és l'únic sector que no té nucli residencial. Els seus espectaculars paisatges et faran sentir part de l'espai i aconseguiràs desconnectar completament.

El sector de Grau Roig comprèn pistes de tots els nivells i també hi podràs trobar circuits infantils amb la col·laboració d'Imaginarium. Cada temporada i segons les condicions climatològiques, podràs gaudir d'un dels hotels més característics, l'Hotel Iglú, situat a 2.350 m d'altitud.

Per poder viure l'experiència sense límits a Grau Roig, trobaràs el Grandvalira Mountain Park on poder fer activitats com el Múixing, les Motos de neu, les Raquetes o el Tubbing.

Encamp

Visita virtual

Al sector d'Encamp es troba el Funicamp, un recorregut de 6 km que connecta el poble d'Encamp amb la zona de Solanelles. Aquí tindràs unes vistes espectaculars i podràs accedir amb telecadira al sector Grau Roig.

Encamp és el sector més proper a Andorra la Vella.

En aquest sector es troba el pic Alt de Cubil, un dels més alts de Grandvalira i on es disputen les competicions de freeride més extremes.

A més, a Encamp, igual que a la resta de sectors, hi trobaràs accessos adaptats per a discapacitats, tant al pàrquing com en el mateix Funicamp.