Serveis GMG

Descobreix la muntanya

Recórrer amb tranquil·litat els boscos d’Andorra mai ha estat tan fàcil. Des que el 2013 vam crear el centre de Guies de muntanya, cada temporada són més els clients adeptes a aquest esport, que exigeix ​​molta disciplina en els circuits de més alt nivell. Vam iniciar aquesta activitat amb 4 recorreguts al sector de Grau Roig. Al 2017 ja són 6 els circuits que pots recórrer acompanyat dels nostres guies.

Grandvalira Mountain Guides

Una disciplina que, amb entrenament, et permetrà pujar als cims de les muntanyes de Grandvalira i gaudir de les vistes més increïbles del Pirineu. Els nostres guies d’alta muntanya titulats t’ensenyaran els racons del territori de Grandvalira fora de les pistes i allunyats de les pistes d’esquí.

La millor forma de recórrer el Pirineu

Reserva el teu guia de muntanya i endinsa’t en aquesta disciplina que cada any guanya més adeptes. Recorre els boscos de Grandvalira i coneix paisatges increïbles pels circuits marcats fora de les pistes. A més, com a client, podràs recollir el teu dispositiu de seguiment a l’escola i cronometrar les pujades als circuits per participar a la cursa en línia Randoneé Challenge.

Descoberta Tarifes
Iniciació a l’esquí de travessa amb tot el material necessari Des de 100€

 

Sortides guiades a pics emblemàtics Tarifes
Estany de Pessons (Quatre hores)  Desde 110€
Cim de Montmalús (Quatre hores) Desde 120€
Cim Cap D’Entort (Quatre hores) Desde 130€
Cim Serrera / Cim Font Blanca (Sis hores) Desde 150€
Cim Comapedrosa (Sis hores) Desde 190 €

 

Workshops Formatius Tarifes
Seguretat a la muntanya Nivell 1 150 €
Seguretat a la muntanya Nivell 2 150 €
Descarrega l’aplicació de Grandvalira, cronometra la teva arribada i consulta el resultat de la teva classificació per optar a diferents premis. Des de Living PasGrau recomanem també la descàrrega d’Alpify abans de sortir a recórrer els circuits. Podràs enviar la teva ubicació al servei d’emergències en qualsevol moment, si l’aventura es posa intensa.

Els nostres Guies de Muntanya

Descobreix les rutes de muntanya

Endinsa’t en aquesta experiència única i experimenta la llibertat de recórrer paratges gairebé inexplorats, parant per gaudir de les vistes captivadores de les muntanyes d’Andorra.